Är du intresserad av att arbeta med ”Världens Viktigaste Värden” på Termitens förskola?

Jag heter Johan Broman och är förskolechef för Termiten, Mörtsjön, Högåsen, Ellagård och Vallpojkens förskolor som alla fem finns i Täby. Världens viktigaste värden är våra barn och jag söker nu dig som har ett hjärta och engagemang för barnens bästa. Jag söker dig som är utbildad barnskötare.

Det viktigaste för mig är att du är engagerad i våra barn och ser att de är det viktigaste som finns! Du ska också gilla att samarbeta med andra pedagoger och där ta ett ansvar för ert gemensamma arbete med barnen. Jag vill också att du är med och driver den pedagogiska utvecklingen så att det blir ännu högre kvalitet.

Tjänsten är 75% på Termitens förskola på äldre barns avdelning 3-5 år. På förskolan har vi tre avdelningar med barn 1-5 år.

Tjänst: Barnskötare

Omfattning: 75%

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning från mars-juni 2019. Möjlighet till eventuell förlängd anställningstid.

Tillträde: Snarast under mars eller enl. överenskommelse Skicka in din ansökan senast 22 mars till johan.broman@inspira-fos.se. Jag kommer att genomföra intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Du är välkommen att kontakta mig för frågor på johan.broman@inspira-fos.se eller på telefon 076-948 1901.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt telefonförsäljare och andra rekryteringsföretag att kontakta oss i denna rekrytering.