Lediga jobb

Här informerar vi återkommande om lediga tjänster. Följ också våra platsannonser via Arbetsförmedlingen och dagspress i Stockholmsområdet. Just nu söker vi:

Nytänkande och driven förskollärare eller skicklig barnskötare sökes till Daggkåpan i Sickla.

Daggkåpan är en förskola med fyra avdelningar som ligger i Sickla i Nacka. Med närhet till Hammarbybacken, Nackareservatet och Dieselverkstaden finns alla möjligheter att arbeta i en stimulerande och spännande miljö. Daggkåpans förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB.

Läs mer

 

Snäckbacken, en unik förskola, söker förskollärare/barnskötare

Snäckbacken ingår i Inspira förskolor & skolor AB och ligger centralt i Edsberg, Sollentuna. Här möts tre verksamheter under samma tak, särskola, traditionell förskola och förskola för barn med hörselnedsättning. Här möts du av en varm och öppen stämning i en spännande och utvecklande miljö.

Läs mer

 

Vill du vara med och utveckla vårt arbete i elevhälsoteamet? Vi söker skolpsykolog.

Læringsverkstedets skolor får världens viktigaste värden att växa. ”Vi” innebär att vi gör det tillsammans. ”Världens viktigaste värden” är våra elever som ska forma framtiden. Att få världens viktigaste värden att växa är en uppgift som man kan viga sitt liv åt. Företagets skolor växer och vi söker en skolpsykolog till fyra av våra skolor i Stockholmsområdet.

Läs mer

 

Driven, trygg och engagerad person sökes till resurstjänst för ett barn med behov av särskild stöd.

Tillsammans med barnet deltar du i ordinarie verksamhet och finns nära för att stötta och avleda.

Du behöver inte ha några förkunskaper, men erfarenhet av arbete med barn är ett plus.

Daggkåpan är en förskola med fyra avdelningar som ligger i Sickla i Nacka. Med närhet till Hammarbybacken, Nackareservatet och Dieselverkstaden finns alla möjligheter att arbeta i en stimulerande och spännande miljö. Daggkåpans förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB.

Läs mer

 

Er du en drivande förskollärare som sätter barns delaktighet och inflytande i vardagen i fokus?

Vi söker förskollärare till Silverbäckens förskola i Sollentuna.

Silverbäckens förskola ligger i Silverdal i ett lugnt bostadsområde med naturen och vatten inpå knutarna. Vi har ca 75 barn fördelade i mindre grupper. Vi har två fina gårdar med möjligheter för lek, odling och skapande.

Läs mer

 

Driven, trygg och engagerad person sökes till resurstjänst för ett barn med behov av särskild stöd.

Tillsammans med barnet deltar du i ordinarie verksamhet och finns nära för att stötta och avleda.

Du behöver inte ha några förkunskaper, men erfarenhet av arbete med barn är ett plus.

Läs mer

 

Kock till Silverbäckens kök i Sollentuna

Vi söker en kock som gillar att arbeta i team.

Silverbäcken är en förskola och skola med utveckling och lärande i fokus.

Skolan bedriver förskola, förskoleklass och årskurs 1-9 samt fritids.

Läs mer

 

Hos oss lär eleverna sig på riktig, vill du vara med?

Vi söker en specialpedagog på 50 -80 % till Silverbäckens äldsta elever. Tycker du det är viktigt att arbeta kreativt och med lärande i fokus så är du lära för oss.

Vi är en skola som ligger i framkant och vi vill att du är med och utvecklar skolan tillsammans med oss.

Läs mer

 

Förskollärare till Terrassens förskola i Sollentuna

Terrassens förskola söker en förskollärare- Är du en drivande förskollärare med höga ambitioner?

Terrassen är en mångkulturell förskola belägen i centrala Sollentuna. Förskolan ingår i Inspira Förskolor & Skolor AB. Förskolan har cirka 60 barn. Då de flesta barnen har ett annat modersmål än svenska, arbetar vi särskilt med barnens språkutveckling och flerspråkighet. Förskolan har två äldreavdelningar och en yngreavdelning. Vi söker just nu en pedagog till äldre barn.

Läs mer

 

Förskollärare till FINNBODA förskola i Nacka

Finnboda förskola är en förskola med sex avdelningar belägen mitt i det anrika och saltsjönära varvsområdet Finnboda hamn. Här finns fina natur- och skogsområden samt goda kommunikationer till såväl Södermalm som övriga Nacka. Finnboda förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB.

Läs mer

 

Nytänkande och kreativ kock tillförskolan Love i Sollentuna

Vi söker en kock som med stort engagemang och mycket glädje vill bidra i vårt viktiga arbete med barns lärande. Hos oss är mat en viktig del av den dagliga verksamheten. Som kock har du en avgörande roll i arbetet att skapa trivsel och en god stämning på arbetet. Du har erfarenhet från arbete i förskolekök, och tar ditt uppdrag att varje dag förse ca 65 barn och 15 vuxna på stort allvar, samtidigt som du har nära till skratt. Du ser liksom vi värdet av att använda hög andel ekologiska livsmedel, du vill utvecklas och du har ett genuint intresse av att utveckla barnens kunskap om mat och råvaror.

Läs mer

 

Är du en medupptäckande förskollärare som har nära till skratt? Välkommen till Vargungen!

Vårt arbete utgår från barnen, men börjar hos de vuxna. Vi vet att vårt förhållningssätt till barnen är avgörande för en stimulerande miljö för både barn och pedagoger. Vi söker ytterligare en förskollärare till vår förskola Vargungen i Häggvik.

Läs mer

 

Hos oss lär eleverna sig på riktig, vill du vara med?

Skolan växer och vi söker grundskollärare till Silverbäckens arbetslag årskurs 7-9. Tycker du det är viktigt att arbeta kreativt och med lärande i fokus så är du läraren för oss.

Läs mer

Är du Runborgs nya förskollärare som älskar pedagogisk utveckling?

Runborg förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Förskolan ligger naturskönt med skogen utanför knuten i lokaler som är mycket väl anpassade till förskoleverksamhet. Vi arbetar utifrån Inspiras pedagogiska modell där läroplanen tydliggörs genom sju byggstenar och med väl genomtänkta miljöer där barnen har ett stort inflytande över sin egen vardag.

Läs mer

 

Nu söker vi dig som vill arbeta som timvikarie på Edsviken förskola & Silverbäckens förskola!

Är du en positiv och flexibel person som tycker om att arbeta med barn? Är du en person som kan hugga in där det behövs? Vi söker dig till våra förskolor! Enheterna drivs av Inspira förskolor och skolor AB och är belägna i Edsviken och Silverdal. Vi söker nu personer som är nyfikna och intresserade av att arbeta med barn och har ett trevligt bemötande.

Läs mer

 

Vill du vikariera på våra förskolor i Finnboda och Henriksdal i Nacka?

Finnboda förskola är en förskola belägen i Finnboda hamn i Nacka. Här finns fina natur- och skogsområden samt goda kommunikationer till såväl Södermalm som övriga Nacka.

Henriksdals förskola ligger på Henriksdalsberget i Nacka. Den arkitektritade byggnaden är öppen och ljus och belägen intill ett flertal parker och skogsområden samt Stockholms inlopp med dess hamnar och vikar. Båda förskolorna drivs av Inspira förskolor & skolor AB.

Läs mer

 

Förskollärare till förskolan Vallatorp i västra Täby

Vallatorps härliga team ska nu utökas med ytterligare en förskollärare, är du den vi söker? Du kommer att arbeta nära erfarna och komptenta förskollärare och barnskötare.

Läs mer

 

Är du en förskollärare med lust och förmåga att leda andra?

Då kan vi ha en plats för dig hos oss på Henriksdals förskola i Nacka! Henriksdals förskola ligger på Henriksdalsberget i Nacka. Den arkitektritade förskolebyggnaden är öppen och ljus och belägen intill ett flertal parker och skogsområden samt Stockholms inlopp med dess hamnar och vikar. Förskolan har fem barngrupper som delas in i mindre grupper under dagen.

Läs mer

Vill du arbeta extra på en Inspiraförskola i Tyresö?

Vi söker dig som är intresserad av förskolans verksamhet med barn 1-5 år samt är minst 18 år och har registerutdrag från polisen färdigt.

Läs mer

 Är du en av de timvikarier till Inspiras förskolor i Täby som vi söker?

Är du positiv och tycker om att arbeta med barn? Är du flexibel och inte rädd för att hugga i där det behövs?

Läs mer