Lediga jobb

Här informerar vi återkommande om lediga tjänster. Följ också våra platsannonser via Arbetsförmedlingen och dagspress i Stockholmsområdet. Just nu söker vi:

 

Snäckbacken, en unik förskola söker logoped.

Snäckbacken ingår i Laeringsverkstedet, ett av Sveriges ledande förskole- och friskoleföretag. Vi finns centralt i Edsberg, Sollentuna. Vår ambition är att vara ett attraktivt förskole- och skolbolag med hög kvalitet och en attraktiv arbetsgivare där medarbetare trivs. Vår filosofi är att nöjda medarbetare bidrar till en högre kvalitet. Vi är ett företag som kännetecknas av kunskap, delaktighet, inflytande och mångfald.

Läs mer

 

Nytänkande pedagog till Neglinge gård.

Är du förskollärare eller barnskötare med pedagogisk tyngd som vill vara med i en nystartsprocess?

Neglinge gård är en förskola med fyra avdelningar som ligger i Neglinge i vackra Saltsjöbaden. Med närhet till havet, naturen och Saltsjöbanan finns alla möjligheter att arbeta i en stimulerande och spännande miljö. Neglinge gårds förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB.

Läs mer

 

Vill du arbeta som timvikarie på Inspiras förskola i Neglinge?

Neglinge gårds förskola rymmer just nu fyra avdelningar, fördelade på två huskroppar, med barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan har stora gårdar med spännande utmaningar, samt vackra skogsområden och havsbrisen alldeles runt husknuten.

Läs mer

 

Marknadsdirektör i Læringsverkstedet Sverige

Læringsverkstedet är en norsk utbildningskoncern som driver förskolor och skolor och som just nu står inför en spännande förändringsresa. Koncernen har under 2017 förvärvat Inspira, Heliantus och Palmlunds på den svenska marknaden med flera uppköp på gång. Læringsverkstedet arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Læringsverkstedets ambition är att få världens viktigaste värden att växa. På sikt vill de bli den ledande aktören i Europa och etableringen i Sverige är en del av den visionen.

Läs mer

 

Är du en fritidspedagog som utvecklas av att ”plöja?

Vi söker en fritidspedagog som vill arbeta på en skola som är under utveckling tillsammans med kompetenta och kreativa kollegor. Vi vill nu utveckla fritidsverksamheten till att ta ännu ett steg i att dels utmana eleverna i intressen bortom normer, dels utveckla deras samarbetsförmåga.

Läs mer

 

Är du en medupptäckande speciallärare eller grundskollärare med inriktning mot de tidigare åldrarna?

Vi söker en speciallärare eller en grundskollärare med inriktning F-3 som vill arbeta på en skola som är under utveckling tillsammans med kompetenta och kreativa kollegor. Du gillar att lära och utvecklas tillsammans med barnen och arbetskamraterna och vi stöttar varandra i grupperna och i undervisningenJust nu är vi ca 60 barn i åldrarna F-3. Bland dessa barn har vi några barn som har behov av ett mindre sammanhang och till dessa söker vi nu en speciallärare eller grundskollärare.

Läs mer

 

Vill du leda både barn och vuxnas lärande?

Du välkomnas till ett uppdrag där du har möjlighet att driva de frågor du är bäst på. Vi erbjuder dig en liten förskola, med stora möjligheter att göra skillnad. Som arbetsledare har du ett särskilt ansvar att leda och driva frågor kring pedagogiskt utvecklingsarbete, i nära samarbete med förskolechef och de andra arbetsledarna i enheten.

Läs mer

 

Fritidslärare/Fritidspedagog till den lilla skolan vid skogen.

Runborg skola ligger där vägen tar slut och skogen tar vid i Täby Kyrkby på gränsen till Vallentuna. Vi är en liten skola under uppbyggnad och har i höst ca 85 elever i årskurserna F-4. Efter sommaren startar byggnationerna av vår helt nya skola och vi kommer att ha ca 200 elever i årskurserna F-6 när vi är fullt utbyggda.

Läs mer

 

Är du Runborgs nya förskollärare som älskar pedagogisk utveckling?

Runborg förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Förskolan ligger naturskönt med skogen utanför knuten i lokaler som är mycket väl anpassade till förskoleverksamhet. Vi arbetar utifrån Inspiras pedagogiska modell där läroplanen tydliggörs genom sju byggstenar och med väl genomtänkta miljöer där barnen har ett stort inflytande över sin egen vardag.

Läs mer

Loves förskola söker barnskötare med lust och förmåga att vara med och utveckla verksamheten tillsammans med kompetent förskollärare., en liten förskola söker en storartad barnskötare.

Loves förskola ligger i fina lokaler nära Sollentuna centrum. På Loves förskola går cirka 40 nyfikna barn uppdelade på två avdelningar.

Läs mer

 

Satelliten, en liten förskola söker en storartad barnskötare.

Förskolan Satelliten drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Vi finns i spännande lokaler med högt i tak och ligger precis vid Odenplan, med goda kommunikationer runt knuten. Förskolan har ingen egen gård utan spenderar dagligen tid i bl.a. parken Hälsingehöjden och Vasaparken. På Satelliten finns totalt 27 barn, uppdelade i två avdelningar.

Läs mer

 

Raketen, en liten förskola söker en storartad barnskötare.

Förskolan Raketen drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Vi finns i ljusa lokaler och ligger i ett bostadsområde med närhet till natur, med goda kommunikationer runt knuten. På Raketen finns totalt 20 barn, uppdelade i mindre grupper.

Läs mer

 

Hagalund, en mindre förskola söker en medupptäckande barnskötare.

Förskolan Hagalund drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Vi finns i ljusa lokaler med en nyrenoverad gård och ligger mitt i ”Blåkulla”, med goda kommunikationer runt knuten. På Hagalund finns totalt 46 barn, som under dagen delas in i mindre grupper.

Läs mer

 

Vargungens förskola söker förskollärare med lust och förmåga att leda andra

Vargungens förskola ligger i ljusa lokaler nära kommunikationer i Häggvik, Sollentuna. På Vargungen går cirka 40 nyfikna barn uppdelade i två hus.

Läs mer

 

Social Media expert/Social Media Manager

Är du operativ, kreativ och analytisk, och kanske specialist på sociala medier? Har du goda idéer om hur man med hjälp av sociala medier kan bidra till att få världens viktigaste värden att växa?

Läs mer

 

Nytänkande och driven förskollärare eller skicklig barnskötare sökes till Daggkåpan i Sickla.

Daggkåpan är en förskola med fyra avdelningar som ligger i Sickla i Nacka. Med närhet till Hammarbybacken, Nackareservatet och Dieselverkstaden finns alla möjligheter att arbeta i en stimulerande och spännande miljö. Daggkåpans förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB.

Läs mer

 

Vill du vara med och utveckla vårt arbete i elevhälsoteamet? Vi söker skolpsykolog.

Læringsverkstedets skolor får världens viktigaste värden att växa. ”Vi” innebär att vi gör det tillsammans. ”Världens viktigaste värden” är våra elever som ska forma framtiden. Att få världens viktigaste värden att växa är en uppgift som man kan viga sitt liv åt. Företagets skolor växer och vi söker en skolpsykolog till fyra av våra skolor i Stockholmsområdet.

Läs mer

 

Driven, trygg och engagerad person sökes till resurstjänst för ett barn med behov av särskild stöd.

Tillsammans med barnet deltar du i ordinarie verksamhet och finns nära för att stötta och avleda.

Du behöver inte ha några förkunskaper, men erfarenhet av arbete med barn är ett plus.

Läs mer

 

Kock till Silverbäckens kök i Sollentuna

Vi söker en kock som gillar att arbeta i team.

Silverbäcken är en förskola och skola med utveckling och lärande i fokus.

Skolan bedriver förskola, förskoleklass och årskurs 1-9 samt fritids.

Läs mer

 

Förskollärare till Terrassens förskola i Sollentuna

Terrassens förskola söker en förskollärare- Är du en drivande förskollärare med höga ambitioner?

Terrassen är en mångkulturell förskola belägen i centrala Sollentuna. Förskolan ingår i Inspira Förskolor & Skolor AB. Förskolan har cirka 60 barn. Då de flesta barnen har ett annat modersmål än svenska, arbetar vi särskilt med barnens språkutveckling och flerspråkighet. Förskolan har två äldreavdelningar och en yngreavdelning. Vi söker just nu en pedagog till äldre barn.

Läs mer

 

Förskollärare till FINNBODA förskola i Nacka

Finnboda förskola är en förskola med sex avdelningar belägen mitt i det anrika och saltsjönära varvsområdet Finnboda hamn. Här finns fina natur- och skogsområden samt goda kommunikationer till såväl Södermalm som övriga Nacka. Finnboda förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB.

Läs mer

 

Hos oss lär eleverna sig på riktig, vill du vara med?

Skolan växer och vi söker grundskollärare till Silverbäckens arbetslag årskurs 7-9. Tycker du det är viktigt att arbeta kreativt och med lärande i fokus så är du läraren för oss.

Läs mer

Vill du arbeta extra på en Inspiraförskola i Tyresö?

Vi söker dig som är intresserad av förskolans verksamhet med barn 1-5 år samt är minst 18 år och har registerutdrag från polisen färdigt.

Läs mer

 Är du en av de timvikarier till Inspiras förskolor i Täby som vi söker?

Är du positiv och tycker om att arbeta med barn? Är du flexibel och inte rädd för att hugga i där det behövs?

Läs mer