Lediga jobb

Här informerar vi återkommande om lediga tjänster. Följ också våra platsannonser via Arbetsförmedlingen och dagspress i Stockholmsområdet. Just nu söker vi:

 

 

 

 

Barnskötare Runborg förskola/fritidshem

Runborg förskola och skola drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Runborg ligger naturskönt med skogen utanför knuten i lokaler som är mycket väl anpassade till verksamheten. Vi arbetar utifrån Inspiras pedagogiska modell där läroplanen tydliggörs genom sju byggstenar och med väl genomtänkta miljöer där eleverna har ett stort inflytande över sin egen vardag.

Läs mer

 

Fritidspedagog/fritidsledare till Runborg skola

Runborg förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Runborg skola ligger naturskönt med skogen utanför knuten i lokaler som är mycket väl anpassade till förskoleverksamhet. Vi arbetar utifrån Inspiras pedagogiska modell där läroplanen tydliggörs genom sju byggstenar och med väl genomtänkta miljöer där eleverna har ett stort inflytande över sin egen vardag. Runborg förskola ligger vägg i vägg och är en del av vår syn på livslångt lärande.

Läs mer

Biträdande rektor till särskola på Snäckbacken

Vi söker en ledare som har erfarenhet av att leda en särskoleverksamhet. Vi ser det som meriterande om du har specialpedagogisk utbildning inriktning utvecklingsstörning och/eller gått rektorsutbildningen. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp och ha ett nära samarbete med rektor och arbetsledare.

Läs mer

 

Vi söker en erfaren förstelärare till vår särskola på Snäckbacken

Vill du vara med och utveckla vår särskola? Vi söker en erfaren förstelärare med speciallärarutbildning inriktning utvecklingsstörning som har erfarenhet av att leda kollegor i utvecklingsarbete.

Läs mer

 

Är du en trygg och engagerad förskollärare/barnskötare som har nära till skratt?

Förskolan Raketen finns i ljusa lokaler och ligger i ett lugnt område med närhet till naturen. Vi har goda kommunikationer med Svedmyra tunnelbanestation runt knuten. Raketens förskola består av en barngrupp med barn mellan 1-5 år. Vi söker nu ytterligare en förskollärare med stort engagemang och vilja att göra barnens dagar på förskolan så trygga, meningsfulla och så utvecklande som möjligt. Vi arbetar just nu med att utveckla vår innemiljö och våra rutiner för att ge barnen utmaningar i lärandet samt se till att vardagen fungerar utifrån barnens bästa.

Läs mer

 

Är du förskollärare eller barnskötare med pedagogisk tyngd som vill vara med i en nystartsprocess?

Daggkåpan är en förskola med fyra avdelningar som ligger i Sickla i Nacka. Med närhet till Hammarbybacken, Nackareservatet och Dieselverkstaden finns alla möjligheter att arbeta i en stimulerande och spännande miljö.

Läs mer

 

Flexibel och nytänkande barnskötare till en resurstjänst

Daggkåpan är en förskola med fyra avdelningar som ligger i Sickla i Nacka. Med närhet till Hammarbybacken, Nackareservatet och Dieselverkstaden finns alla möjligheter att arbeta i en stimulerande och spännande miljö.

Läs mer

 

Förskollärare till Henriksdals förskola i Nacka

Vill du ge barn möjlighet att lära i meningsfulla sammanhang? Henriksdals förskola är en förskola med fem avdelningar som ligger på Henriksdalsberget i Nacka. Den arkitektritade byggnaden är öppen och ljus och belägen intill ett flertal parker och skogsområden samt Stockholms inlopp med dess hamnar och vikar. Henriksdals förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Nu söker vi en engagerad förskollärare som vill skapa möjligheter för barn att lära i meningsfulla sammanhang!

Läs mer

 

Är du Runborgs nya förskollärare som älskar pedagogisk utveckling?

Runborg förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Förskolan ligger naturskönt med skogen utanför knuten i lokaler som är mycket väl anpassade till förskoleverksamhet.

Läs mer

Förskollärare till Finnboda förskola i Nacka

Vill du ge barn möjlighet att lära i meningsfulla sammanhang? Finnboda förskola är en förskola med sex avdelningar belägen mitt i det anrika och saltsjönära varvsområdet Finnboda hamn. Här finns fina natur- och skogsområden samt goda kommunikationer till såväl Södermalm som övriga Nacka.

Läs mer

Nytänkande och kreativ kock till Neglinge gårds förskola i Saltsjöbaden

Vi söker en kock som vill bidra med inspirerande tänk i köket när vår verksamhet står inför en ny spännande omorganisation. För oss har inte kocken endast en viktig funktion i köket, utan fungerar även som hjärtat i verksamheten. Du är en person som trivs i händelsernas centrum och som kan hantera rollen som spindeln i det sociala nätet på en arbetsplats. Neglinge gårds förskola är vackert belägen i Saltsjöbaden med skog, natur och havsluft runt husknuten. I höst är vi 40 barn och 8 pedagoger som tillsammans ska utforska vår omvärld.

Läs mer

 

Är du en erfaren och drivande barnskötare som sätter barns delaktighet och inflytande i vardagen i fokus?

Vi söker barnskötare till Silverbäckens förskola i Sollentuna. Silverbäckens förskola ligger i Silverdal i ett lugnt bostadsområde med naturen och vatten inpå knutarna. Till höstterminen kommer vi ha ca 75 barn fördelade i mindre grupper. Vi har två fina gårdar med möjligheter för lek, odling och skapande. I samma enhet som förskolan har vi också skola F- år 7 och Edsvikens förskola.

Läs mer

 

Hos oss lär eleverna sig på riktigt, vill du vara med?

Skolan växer och vi söker grundskollärare till Silverbäckens årskurs 5. Tycker du det är viktigt att arbeta kreativt och med lärande i fokus så är du läraren för oss. Vi är en skola som ligger i framkant och vi vill att du är med och utvecklar skolan tillsammans med oss. Du har ansvar för dina ämnen och arbetar tillsammans med kollegorna för att eleverna utvecklas maximalt utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga arbetskamrater i laget och vi arbetar med två lärararskap i klasserna. Vi arbetar aktivt för att ge varje elev ett demokratiskt förhållningssätt samt kunskaper och förmågor för sitt framtida vuxenliv.

Läs mer

 

På Silverbäcken blir du inte ensam fritidslärare!

Skolan växer och vi söker fritidslärare till Silverbäcken. Tycker du det är viktigt att arbeta kreativt och med lärande i fokus så är du läraren för oss. Vi är en skola som ligger i framkant och vi vill att du är med och utvecklar skolan tillsammans med oss. Du har ett nära samarbete tillsammans med fritidslärare och barnskötare på fritids samt med lärarna i skolsamverkan. Vi arbetar aktivt för att ge varje elev ett demokratiskt förhållningssätt, kunskaper och förmågor för sitt framtida vuxenliv.

Läs mer

 

Förskollärare till förskolan Marielund i västra Täby

Marielunds förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Förskolan ligger i ett villaområde, nära till skogen och till kollektivtrafiken. Marielund ingår i en större enhet om tre Inspira förskolor. Vi arbetar utifrån Inspiras pedagogiska modell där läroplanen tydliggörs genom sju byggstenar och med väl genomtänkta miljöer där barnen får ha inflytande över sin vardagliga miljö.

Läs mer

Filurens förskola söker en förskollärare med lust och förmåga att leda andra

Filurens förskola ligger i ljusa lokaler nära kommunikationer i Helenelund, Sollentuna. Förskolan har två hemvisten, ett för de äldre barnen och ett för de yngre. I lokalerna finns lärmiljöer som är i ständig utveckling och förändring och som erbjuder spännande mötesplatser för barnen. Vi är utomhus varje dag och vi utforskar ofta skog och mark i vår närhet.

Läs mer

 

Vargungens förskola söker två förskollärare med lust och förmåga att leda andra

Vargungens förskola ligger i ljusa lokaler nära kommunikationer i Häggvik, Sollentuna. Förskolan har fyra hemvisten, två för de äldre barnen och två för de yngre. I lokalerna finns lärmiljöer som är i ständig utveckling och förändring och som erbjuder spännande mötesplatser för barnen. Vi är utomhus varje dag och vi utforskar ofta skog och mark i vår närhet och återkommer många gånger till samma plats för att kunna följa årstidens växlingar.

Läs mer

 

Björkens förskola söker en förskollärare med lust och förmåga att leda andra

Björkens förskola ligger i ljusa och nyrenoverade lokaler nära kommunikationer i Helenelund, Sollentuna. Förskolan har två hemvisten, ett för de äldre barnen och ett för de yngre. I lokalerna finns lärmiljöer som är i ständig utveckling och förändring och som erbjuder spännande mötesplatser för barnen. Vi är utomhus varje dag och vi utforskar ofta skog och mark i vår närhet.

Läs mer

 

Är du en drivande förskollärare som sätter barns delaktighet och inflytande i vardagen i fokus?

Vi söker förskollärare till Silverbäckens förskola i Sollentuna. Silverbäckens förskola ligger i Silverdal i ett lugnt bostadsområde med naturen och vatten inpå knutarna. Till höstterminen kommer vi ha ca 75 barn fördelade i mindre grupper. Vi har två fina gårdar med möjligheter för lek, odling och skapande.

Läs mer

 

Björkens förskola söker en förskollärare med lust och förmåga att leda andra

Björkens förskola ligger i ljusa och nyrenoverade lokaler nära kommunikationer i Helenelund, Sollentuna. På Björken går cirka 40 nyfikna barn uppdelade i två hus. Förskolan har två hemvisten, ett för de äldre barnen och ett för de yngre.

Läs mer

 

Parkstugan söker en förskollärare – är du den pedagog som tänder barnens stjärnögon?

Parkstugans förskola ligger i ett villaområde nära Helenelunds centrum i Sollentuna, nära till bussar och pendeltåg. På Parkstugan arbetar kompetenta förskollärare och barnskötare.  Verksamheten har nyrenoverade lokaler.

Läs mer

 

Är du en av de timvikarier till Inspiras förskolor i Täby som vi söker?

Är du positiv och tycker om att arbeta med barn? Är du flexibel och inte rädd för att hugga i där det behövs?

Läs mer