Lediga jobb

Här informerar vi återkommande om lediga tjänster. Följ också våra platsannonser via Arbetsförmedlingen och dagspress i Stockholmsområdet. Just nu söker vi:

 

 

 

 

Parkstugan söker en förskollärare – är du den pedagog som tänder barnens stjärnögon?

Parkstugans förskola ligger i ett villaområde nära Helenelunds centrum i Sollentuna, nära till bussar och pendeltåg. På Parkstugan arbetar kompetenta förskollärare och barnskötare.  Verksamheten har nyrenoverade lokaler.

Läs mer

 

Hos oss lär eleverna sig på riktigt, vill du vara med?

Skolan växer och vi söker grundskollärare till Silverbäckens förskoleklass och årskurs 4. Tycker du det är viktigt att arbeta kreativt och med lärande i fokus så är du läraren för oss. Vi är en skola som ligger i framkant och vi vill att du är med och utvecklar skolan tillsammans med oss. Du har ansvar för dina ämnen och arbetar tillsammans med kollegorna för att eleverna utvecklas maximalt utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga arbetskamrater i laget.

Läs mer

 

Vargungens förskola söker två förskollärare med lust och förmåga att leda andra

Vargungens förskola ligger i ljusa lokaler nära kommunikationer i Häggvik, Sollentuna. I lokalerna finns lärmiljöer som är i ständig utveckling och förändring…

Läs mer

 

Förskollärare till Henriksdals förskola i Nacka

Vill du ge barn möjlighet att lära i meningsfulla sammanhang? Henriksdals förskola är en förskola med fem avdelningar som ligger på Henriksdalsberget i Nacka. Den arkitektritade byggnaden är öppen och ljus…

Läs mer

 

Vi söker en driven och nytänkande speciallärare till vår särskola på Snäckbacken

Vill du vara med och utveckla vår särskola?

Särskolan ingår i Inspira förskolor & skolor AB och ligger centralt i Edsberg, Sollentuna. Här möts tre verksamheter under samma tak, särskola, traditionell förskola och förskola för barn med hörselnedsättning.

Läs mer

 

Vi söker dig som vill arbeta som resurs i förskolan på Ellagård i Täby

Vi ser att du har ett brinnande intresse för barn i behov av särskilt stöd, är flexibel och utåtriktad. Du ska ha förmåga till ett gott samarbete med kollegor och barnens föräldrar samt fungera som förstärkning på förskolan. Du kommer att ingå i ett kompetent personalteam med både förskollärare och barnskötare. Du har goda kunskaper i svenska språket.

Läs mer

 

Förskollärare/barnskötare till Hagalunds förskola

Grunden för verksamheten är Inspiras pedagogiska modell där läroplanen tydliggörs genom våra sju byggstenar. Vi har ett fokus på lärmiljöer, både inomhus och utomhus, samt att fånga barnens lärprocesser och intressen i olika teman och projekt. På förskolan har vi ett aktivt miljöarbete…
Läs mer

 

Bitr rektor till Silverbäcken i Sollentuna

Vi söker dig som gillar att leda och utveckla en verksamhet som ligger i framkant. Vi söker en bitr rektor som är tydlig, närvarande och engagerad. Du har erfarenhet av pedagogiskt ledarskap och är van att leda en verksamhet för att säkerställa elevernas lärande och resultat. Du förstår vikten av struktur för att lyckas skapa en skola där trygghet, studiero och resultat genomsyrar verksamheten. Du är handlingskraftig och har god förmåga att samarbeta samt kommunicera.

Läs mer

 

Är du en medupptäckande förskollärare eller grundskollärare med inriktning mot de tidigare åldrarna?

Vi söker en förskollärare eller en grundskollärare med inriktning F-5 som vill arbeta på Inspira Älta skola som är under utveckling tillsammans med kompetenta och kreativa kollegor. Du gillar att lära och utvecklas tillsammans med barnen och arbetskamraterna. Vi arbetar utifrån Inspiras pedagogiska modell där läroplanen tydliggörs genom våra sju byggstenar och där vi anpassar aktiviteterna utifrån barnens intressen men också utmanar dem till nya. Vi arbetar aktivt med att utveckla våra lärmiljöer både ute och inne med läromedel som är anpassade och intressanta för barnen.

Läs mer

 

Runborgs skola sätter spår för framtiden, vill du vara med?

Runborg skola startade hösten 2014 med den första förskoleklassen. Vi har idag F-2 och bygger ut verksamheten för varje nytt läsår till vi har en klass i varje årskurs upp till ÅK 6. Runborg skola drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Skolan ligger naturskönt med skogen utanför knuten.

Läs mer

 

Förskollärare till Mörtsjöns förskola i Täby

Till Mörtsjön söker vi dig som är glad, kreativ och tycker om att bedriva delar av den pedagogiska verksamheten utomhus. Vi har den stora fördelen att ligga i kanten av Mörtsjöns naturområde med skog, ängar och en liten sjö strax utanför grinden! Vi är just nu inne i en utvecklingsfas där du kommer att vara en viktig del och vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla utformningen av den pedagogiska verksamheten.

Läs mer

 

Barnskötare till Termitens förskola i Täby

På Termiten är nyfikenhet och livslångt lärande ledord! Är du den nyfikna och entusiastiska barnskötare vi söker? Termitens förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Förskolan ligger naturskönt med skogen insprängd i förskolans utemiljö och lokaler som är mycket väl anpassade till förskoleverksamhet. Vi arbetar utifrån Inspiras pedagogiska modell där läroplanen tydliggörs genom sju byggstenar och med väl genomtänkta miljöer där barnen har ett stort inflytande över sin egen vardag.

Läs mer

 

Förskollärare till Termitens förskola i Täby

På Termiten är nyfikenhet och livslångt lärande ledord! Är du den nyfikna och entusiastiska förskolläraren vi söker? Termitens förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Förskolan ligger naturskönt med skogen insprängd i förskolans utemiljö och lokaler som är mycket väl anpassade till förskoleverksamhet. Vi arbetar utifrån Inspiras pedagogiska modell där läroplanen tydliggörs genom sju byggstenar och med väl genomtänkta miljöer där barnen har ett stort inflytande över sin egen vardag.
Läs mer

Snäckbacken söker  förskollärare till en unik förskola

Snäckbacken möts du av en varm och öppen stämning i en spännande och utvecklande miljö. Vi har bland annat vattenleksrum, ateljé, upplevelserum och bibliotek samt en inspirerande gård för lek, lust och lärande.

Läs mer

 

Är du en av de timvikarier till Inspiras förskolor i Täby som vi söker?

Är du positiv och tycker om att arbeta med barn? Är du flexibel och inte rädd för att hugga i där det behövs?

Läs mer

 

Resurs till en Inspiraförskola i Täby

Till Inspiras förskola i Täby söker vi en person som kan arbeta som resurs åt en pojke med Downs syndrom. Det är ett vikariat på 35 t/v tom.

Läs mer

 

Fröhuset – En liten förskola söker en storartad barnskötare

Fröhuset är en liten förskola som ligger i ett villaområde i Fågelsången/Helenelund. Förskolan ligger naturskönt med bra busskommunikationer från Kista, Sollentuna och Helenelunds station. Lärmiljöerna är anpassade för barn 1-5 år. I våra lärmiljöer ska barns intressen och lärande vara synliga.

Läs mer

 

En inspirerande och nyfiken barnskötare till Inspiras förskola i Älta sökes

Inspira förskola i Älta är verksamhet med fyra avdelningar och en öppen förskola som vi startade hösten 2013 och har byggt upp successivt. Under hösten 2016 fortsatte vi växa till förskoleklass och i framtiden kommer vi att utöka med en årskurs varje år. Vi rekryterar medvetet pedagoger som alltid sätter barnperspektivet först och vill fördjupa sig i det pedagogiska arbetet så att vi kan ta tillvara på barnens nyfikenhet och möjligheter till nytt lärande och utveckling ännu mer. Under våren 2017 kommer vi att utöka med en syskonavdelning och vi söker därför ytterligare två barnskötare till vår verksamhet.

Läs mer

 

Inspiras förskolor i Tyresö söker nyfikna och engagerade barnskötare!

Vi söker långtidsvikarierande barnskötare till våra förskolor i Tyresö. Värdegrunden är ständigt närvarande i vårt arbete, och genomsyrar hela verksamheten. Värdegrund är tillsammans med pedagogisk lärmiljö utvecklingsområden som vi arbetar förtydligat med under detta läsår.

Läs mer

 

 Vill du vikariera på Inspiras förskolor i Finnboda och Henriksdal?

Finnboda förskola startades upp i augusti 2008 och har ljusa, rymliga lokaler och inspirerande utomhusmiljöer. Förskolan är belägen i Finnboda hamn, intill såväl skogsområden som parkmiljöer samt Stockholms inlopp med dess hamnar och vikar.
Henriksdals förskola har funnits sedan januari 2012 och är arkitektritad och har en konstnärligt utformad utomhusmiljö som väcker nyfikenhet. Förskolan är belägen på Henriksdalsberget, intill såväl skogsområden som en mängd parker i närområdet.

Läs mer