Lediga jobb

Här informerar vi återkommande om lediga tjänster. Följ också våra platsannonser via Arbetsförmedlingen och dagspress i Stockholmsområdet. Just nu söker vi:

 

 

Nu söker vi dig som vill arbeta som timvikarie på Edsviken förskola & Silverbäckens förskola!

Är du en positiv och flexibel person som tycker om att arbeta med barn? Är du en person som kan hugga in där det behövs? Vi söker dig till våra förskolor! Enheterna drivs av Inspira förskolor och skolor AB och är belägna i Edsviken och Silverdal. Vi söker nu personer som är nyfikna och intresserade av att arbeta med barn och har ett trevligt bemötande.

Les mer

 

Driven, trygg och engagerad person sökes till resurstjänst för ett barn med behov av särskilt stöd.

Daggkåpan är en förskola med fyra avdelningar som ligger i Sickla i Nacka. Med närhet till Hammarbybacken, Nackareservatet och Dieselverkstaden finns alla möjligheter att arbeta i en stimulerande och spännande miljö. Daggkåpans förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB

Les mer

 

 

Är DU kanske den vi söker?

Förskolan Kattfoten i Tyresö; söker förskollärare som har nära till skratt och förmåga att fånga barns nyfikenhet och lärande! Förskolan Kattfoten ligger i ett naturskönt område nära vatten och skog i Trollbäcken i Tyresö. Vi har skogen precis utanför vår förskola och kan lätt ta oss dit utan att behöva korsa trafikerade vägar.

Läs mer

 

 

 

Nytänkande och kreativ kock till förskolan Kattfoten i Tyresö!

Vi söker en kock som vill bidra med kreativt och inspirerande tänk runt måltiden. För oss har inte kocken endast en viktig funktion i köket, utan fungerar även som hjärtat i verksamheten. Du är en person som trivs i händelsernas centrum och som kan hantera rollen som spindeln i det sociala nätet på en arbetsplats. Förskolan Kattfoten är vackert belägen i Tyresö Trollbäcken med skog, natur och sjöar runt husknuten. I dagsläget är vi ca 75 barn och ca 12 pedagoger som tillsammans ska utforska vår omvärld.

Läs mer

 

 

 

Förskollärare eller erfaren barnskötare till Vinbärets förskola i Viby, Sollentuna

Vi söker dig som vill arbeta i samspelande atmosfär med våra yngsta barn – genom en trygg vardagsstruktur och spännande tema/projektarbete vill vi erbjuda en rolig och lärorik vardag på förskolan!. Förskolan Vinbäret ligger i ett lugnt område nära både skog och sjö.

Läs mer

 

 

Vill du vikariera på våra förskolor i Finnboda och Henriksdal i Nacka?

Finnboda förskola är en förskola belägen i Finnboda hamn i Nacka. Här finns fina natur- och skogsområden samt goda kommunikationer till såväl Södermalm som övriga Nacka.

Henriksdals förskola ligger på Henriksdalsberget i Nacka. Den arkitektritade byggnaden är öppen och ljus och belägen intill ett flertal parker och skogsområden samt Stockholms inlopp med dess hamnar och vikar. Båda förskolorna drivs av Inspira förskolor & skolor AB.

Läs mer

 

 

Henriksdals förskola söker en trygg och engagerad barnskötare

Henriksdals förskola i Nacka ligger på Henriksdalsberget. Den arkitektritade förskolebyggnaden är öppen, ljus och belägen intill ett flertal parker och skogsområden samt Stockholms inlopp med dess hamnar och vikar. Förskolan har fem barngrupper som delas in i mindre grupper under dagen. Henriksdals förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Vi tillämpar ett tematiskt arbetssätt, där barnens delaktighet och inflytande genomsyrar verksamheten och där den pedagogiska dokumentationen fungerar som en motor i arbetet.

Läs mer

 

 

Förskollärare till förskolan Vallatorp i västra Täby

Vallatorps härliga team ska nu utökas med ytterligare en förskollärare, är du den vi söker? Du kommer att arbeta nära erfarna och komptenta förskollärare och barnskötare.

Läs mer

 

 

Driven, trygg och engagerad person sökes till resurstjänst för ett barn med behov av särskilt stöd

Tillsammans med barnet deltar du i ordinarie verksamhet på förskolan Daggkåpan och finns nära för att stötta och avleda. Du behöver inte ha några förkunskaper, men erfarenhet av arbete med barn är ett plus.

Läs mer

 

 

Vill du leda både barn och vuxnas lärande? Vi söker arbetsledare!

Välkommen till förskolan Björken! Vårt arbete utgår från barnen, men börjar hos de vuxna. Vi vet att vårt förhållningssätt är avgörande för en stimulerande miljö för både barn och pedagoger. Ett gott ledarskap ligger till grund för fortsatt utveckling av verksamheten.

Läs mer

 

 

Liten förskola söker barnskötare med stort engagemang

Förskolan Fröhuset drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Vi finns i ljusa lokaler och ligger i ett lugnt område med närhet till flertal spännande utflyktsmål – dessutom med goda kommunikationer runt knuten – Sollentuna C och Helenelunds C.

Läs mer

 

Är du en förskollärare med lust och förmåga att leda andra?

Då kan vi ha en plats för dig hos oss på Henriksdals förskola i Nacka! Henriksdals förskola ligger på Henriksdalsberget i Nacka. Den arkitektritade förskolebyggnaden är öppen och ljus och belägen intill ett flertal parker och skogsområden samt Stockholms inlopp med dess hamnar och vikar. Förskolan har fem barngrupper som delas in i mindre grupper under dagen.

Läs mer

 

 

Nu söker vi dig som vill arbeta som timvikarie på Edsviken förskola & Silverbäckens förskola!

Är du en positiv och flexibel person som tycker om att arbeta med barn? Är du en person som kan hugga in där det behövs? Vi söker dig till våra förskolor!

Läs mer

 

Vill du arbeta extra på en Inspiraförskola i Tyresö?

Vi söker dig som är intresserad av förskolans verksamhet med barn 1-5 år samt är minst 18 år och har registerutdrag från polisen färdigt.

Läs mer

Är du en av de timvikarier till Inspiras förskolor i Täby som vi söker?

Är du positiv och tycker om att arbeta med barn? Är du flexibel och inte rädd för att hugga i där det behövs?

Läs mer