Lediga jobb

Här informerar vi återkommande om lediga tjänster. Följ också våra platsannonser via Arbetsförmedlingen och dagspress i Stockholmsområdet. Just nu söker vi:

 

 

 

 

Den lilla skolan i skogen söker lärare med siktet inställt på framtiden

Runborg är den lilla skolan i skogen där vi gärna använder skogspromenaden till att samla inspiration till nästa projekt. Vi kombinerar gammalt och nytt och tycker att det är spännande när det krockar.

Läs mer

Är du Runborgs nya förskollärare som älskar pedagogisk utveckling?

Kanske har du en kollega som du arbetar bra ihop med? Vi ser gärna att ni båda två kommer till oss! Förskolan ligger naturskönt med skogen utanför knuten i lokaler som är mycket väl anpassade till förskoleverksamhet.

Läs mer

 

Nu söker vi dig som vill arbeta som timvikarie på Edsviken förskola & Silverbäckens förskola!

Är du en positiv och flexibel person som tycker om att arbeta med barn? Är du en person som kan hugga in där det behövs? Vi söker dig till våra förskolor!

Läs mer

 

Vi längtar efter en vikarierande barnskötare till Snäckbackens specialförskola, Sollentuna

Vi söker barnskötare på 100 % vikariat med möjlighet till eventuell tillsvidareanställning till vår unika förskola. Förskolan finns i stora luftiga lokaler centralt i Edsberg. Här möts tre verksamheter under samma tak, traditionell förskola, förskola för barn med hörselnedsättning och särskola.

Läs mer

 

Skolsköterska till Silverbäckens skola i Sollentuna

Silverbäcken är en förskola och skola med utveckling och lärande i fokus. Skolan bedriver förskola, förskoleklass och årskurs 1-9 samt fritids. Verksamheten är belägen i Silverdal, i södra Sollentuna, bara cirka 15 minuter från Sthlm C med pendeltåg. Enheten erbjuder unika och inspirerande lokaler samt en härlig och lekvänlig gård, väl anpassad till barns olika behov. Fin natur ligger alldeles intill. Välkommen till en arbetsplats med ett härligt och öppet klimat. På skolan finns ca 350 elever.

Läs mer

 

Flexibel och intresserad vikarie

Daggkåpan är en förskola med fyra avdelningar som ligger i Sickla i Nacka. Med närhet till Hammarbybacken, Nackareservatet och Dieselverkstaden finns alla möjligheter att arbeta i en stimulerande och spännande miljö. Daggkåpans förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB.

Läs mer

Vill du arbeta extra på en Inspiraförskola i Tyresö?

Vi söker dig som är intresserad av förskolans verksamhet med barn 1-5 år samt är minst 18 år och har registerutdrag från polisen färdigt.

Läs mer

 

Liten förskola söker storartad förskollärare

Vill du driva de frågor du är bäst på? Hos oss finns alla möjligheter. Björken är en liten förskola med 38 platser. Här erbjuds du en stor variation i arbetet med alla olika åldrar, samtidigt som sammanhanget är litet. En nära kontakt med förskolans alla barn, föräldrar och pedagoger – en lysande förutsättning för att ständigt driva hela förskolans arbete framåt.

Läs mer

 

Är du en medupptäckande barnskötare med lärande i fokus?

Parkstugans förskola ligger i ett villaområde nära Helenelunds centrum i Sollentuna, nära till bussar och pendeltåg. På Parkstugan arbetar kompetenta förskollärare och barnskötare.  Verksamheten har nyrenoverade lokaler. Vi är inne i ett spännande arbete där vi utmanar vårt sätt att arbeta med pedagogisk dokumentation, till att i ännu högre grad, involvera barnen.

Läs mer

 

Är du en förskollärare som har lust och förmåga att leda andra?

Parkstugans förskola ligger i ett villaområde nära Helenelunds centrum i Sollentuna, nära till bussar och pendeltåg. På Parkstugan arbetar kompetenta förskollärare och barnskötare.  Verksamheten har nyrenoverade lokaler. Vi är inne i ett spännande arbete där vi utmanar vårt sätt att arbeta med pedagogisk dokumentation, till att i ännu högre grad, involvera barnen.

Läs mer

 

Nytänkande och driven barnskötare med pedagogisk tyngd sökes till Daggkåpan i Sickla

Välkommen till en förskola med engagerade pedagoger och ny chef som tillsammans är i en utvecklingsfas! Daggkåpan är en förskola med fyra avdelningar som ligger i Sickla i Nacka. Med närhet till Hammarbybacken, Nackareservatet och Dieselverkstaden finns alla möjligheter att arbeta i en stimulerande och spännande miljö. Daggkåpans förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB.

Läs mer

 

Förskollärare till Växhusets förskola i Sollentuna

Du som brinner för ett lekfullt tematiskt arbete och har fokus på barns delaktighet och inflytande! Växhusets förskola ligger i Rotsunda, ett lugnt område nära naturen.

Läs mer

 

Vi söker drivna och nytänkande speciallärare till vår särskola på Snäckbacken

Vill du vara med och utveckla vår särskola? Har du en kollega som du arbetar bra ihop med? Vi ser gärna att ni båda två kommer till oss! Särskolan Snäckbacken ingår i Inspira förskolor & skolor AB och ligger centralt i Edsberg, Sollentuna. Här möts tre verksamheter under samma tak, särskola, traditionell förskola och förskola för barn med hörselnedsättning.

Läs mer

 

Förskollärare till Henriksdals förskola i Nacka

Vill du ge barn möjlighet att lära i meningsfulla sammanhang? Henriksdals förskola är en förskola med fem avdelningar som ligger på Henriksdalsberget i Nacka. Den arkitektritade byggnaden är öppen och ljus och belägen intill ett flertal parker och skogsområden samt Stockholms inlopp med dess hamnar och vikar. Henriksdals förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB.

Läs mer

 

Förskollärare till Finnboda förskola i Nacka

Vill du ge barn möjlighet att lära i meningsfulla sammanhang? Finnboda förskola är en förskola med sex avdelningar belägen mitt i det anrika och saltsjönära varvsområdet Finnboda hamn. Här finns fina natur- och skogsområden samt goda kommunikationer till såväl Södermalm som övriga Nacka. Finnboda förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Nu söker vi en engagerad förskollärare som vill skapa möjligheter för barn att lära i meningsfulla sammanhang!

Läs mer

Förskollärare till förskolan Vallatorp i  västra Täby

Vallatorps härliga team ska nu utökas med en förskollärare, är du den vi söker? Vallatorp drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Förskolan ligger i ett naturskönt villa- och radhusområde med lokaler och gård som är mycket bra anpassade till förskoleverksamhet. Vi arbetar utifrån Inspiras pedagogiska modell där läroplanen tydliggörs genom sju byggstenar och med väl genomtänkta miljöer där barnen får ha inflytande över sin vardagliga miljö.

Läs mer

Är du en av de timvikarier till Inspiras förskolor i Täby som vi söker?

Är du positiv och tycker om att arbeta med barn? Är du flexibel och inte rädd för att hugga i där det behövs?

Läs mer