Lediga jobb

Här informerar vi återkommande om lediga tjänster. Följ också våra platsannonser via Arbetsförmedlingen och dagspress i Stockholmsområdet. Just nu söker vi:

FRITIDSPEDAGOG PÅ RUNBORG SKOLA

Den trygga lilla skolan som rustar eleverna för framtiden
Vi jobbar aktivt med Relationskompetens, digitalisering /programmering och tillgänglighet på vår skola. Om du tycker detta låter intressant är detta skolan för dig. 

Läs mer

FÖRSKOLLÄRARE TILL FÖRSKOLAN MARIELUND  VÄSTRA TÄBY 

Marielund tillhör Dibber förskolor. Förskolan ligger i ett villaområde, nära till skog och natur samt med goda förbindelser inom lokaltrafiken.Vi arbetar utifrån Dibbers pedagogiska modell där läroplanens olika områden tydliggörs genom sju Lärvänner och med väl genomtänkta miljöer där barnen får ha inflytande över sin vardagliga miljö och sitt eget lärande. Under hösten 2019 kommer vi att implementera lär plattformen Unikum. 

Läs mer

Snäckbacken, en unik särskola, söker en pedagogisk resurs

Snäckbacken ingår i Dibber, ett av Sveriges ledande förskole- och friskoleföretag. Vi finns centralt i Edsberg, Sollentuna. Vår ambition är att vara ett attraktivt förskole- och skolbolag med hög kvalitet och en attraktiv arbetsgivare där medarbetare trivs. Vår filosofi är att nöjda medarbetare bidrar till en högre kvalitet. Vi är ett företag som kännetecknas av kunskap, delaktighet, inflytande och mångfald

Läs mer

Är du en systemintresserad lönechef som vill arbeta i ett händelserikt bolag, då är det här tjänsten för dig!

Läs mer

LÄRARE/FÖRSKOLLÄRARE TILL FÖRSKOLEKLASS PÅ RUNBORG SKOLA

DEN TRYGGA LILLA SKOLAN SOM RUSTAR ELEVERNA FÖR FRAMTIDEN

Vi jobbar aktivt med Relationskompetens, digitalisering /programmering och tillgänglighet på vår skola. Om du tycker detta låter intressant är detta skolan för dig.

Läs mer

Är du intresserad av att arbeta med ”Världens Viktigaste Värden” på Termitens förskola?

Jag heter Johan Broman och är förskolechef för Termiten, Mörtsjön, Högåsen, Ellagård och Vallpojkens förskolor som alla fem finns i Täby. Världens viktigaste värden är våra barn och jag söker nu dig som har ett hjärta och engagemang för barnens bästa. Jag söker dig som är utbildad barnskötare.

Läs mer

FÖRSKOLLÄRARE TILL FINNBODA FÖRSKOLA I NACKA

Vill du arbeta på en av Nacka kommuns mest eftertraktade förskolor?

Finnboda förskola är en förskola med sex avdelningar belägen mitt i det anrika och saltsjönära varvsområdet Finnboda hamn. Här finns fina natur- och skogsområden samt goda kommunikationer till såväl Södermalm som övriga Nacka. Finnboda förskola drivs idag av Inspira förskolor & skolor AB som ägs av Dibber AB. Vi arbetar utefter visionen ”Vi får världens viktigaste värden att växa” där barns egenvärde har en mycket central plats.

Läs mer

ÄR DU EN TRYGG OCH NYSKAPANDE BARNSKÖTARE SOM HAR NÄRA TILL SKRATT?

Då kan vi ha en plats för dig hos oss på Finnboda förskola i Nacka!

Finnboda förskola är en förskola med sex avdelningar belägen mitt i det anrika och saltsjönära varvsområdet Finnboda hamn. Här finns fina natur- och skogsområden samt goda kommunikationer till såväl Södermalm som övriga Nacka. Finnboda förskola drivs av idag av Inspira förskolor & skolor AB, som är en del av Dibber AB. Vi arbetar utefter visionen ”Vi får världens viktigaste värden att växa” och barns egenvärde.

Läs mer

Är du intresserad av att arbeta med ”Världens Viktigaste Värden” på Ellagårds förskola?

Jag heter Johan Broman och är förskolechef för Ellagård, Högåsen, Mörtsjön, Termiten och Vallpojkens förskolor som alla fem ligger i Täby. Världens viktigaste värden är våra barn och jag söker nu dig som har ett hjärta och engagemang för barns bästa. Jag söker dig som vill arbeta som resurs för ett barn med särskilda behov. Du kommer också att arbeta i barngruppen för att stimulera barnets utveckling. Du får också handledning och stöd av ansvariga pedagoger.

Läs mer

Driven, trygg och engagerad person sökes till resurstjänst för ett barn med behov av särskilt stöd.

Tillsammans med barnet deltar du i ordinarie verksamhet och finns nära för att stötta och avleda. Du behöver inte ha några förkunskaper, men erfarenhet av arbete med barn är ett plus.

Henriksdals förskola ligger på Henriksdalsberget i Nacka. Den arkitektritade förskolebyggnaden är öppen och ljus och belägen intill ett flertal parker och skogsområden samt Stockholms inlopp med dess hamnar och vikar. Förskolan har fem barngrupper som delas in i mindre grupper under dagen. Henriksdals förskola drivs av Inspira förskolor och skolor som i sin tur ägs av företaget Dibber.

Läs mer

Är du intresserad av att arbeta med ”Världens Viktigaste Värden” på Mörtsjöns förskola?

Jag heter Johan Broman och är förskolechef för Ellagård, Högåsen, Mörtsjön, Termiten och Vallpojkens förskolor som alla fem ligger i Täby. Världens viktigaste värden är våra barn och jag söker nu dig som har ett hjärta och engagemang för barnens bästa.

Läs mer

Är du intresserad av att arbeta med ”Världens Viktigaste Värden” på Termitens förskola?

Jag heter Johan Broman och är förskolechef för Termiten, Mörtsjön och Högåsens förskolor som alla tre ligger i området Skarpäng i Täby. Världens viktigaste värden är våra barn och jag söker nu dig som har ett hjärta och engagemang för barns bästa. Jag söker dig som vill arbeta som resurs för ett barn med särskilda behov. Du kommer också att arbeta i barngruppen för att stimulera inte minst barnets sociala utveckling. Du får också handledning och stöd av ansvarig pedagog.

Läs mer

Är du intresserad av att arbeta med ”Världens Viktigaste Värden” på Mörtsjöns förskola?

Jag heter Johan Broman och är förskolechef för Termiten, Mörtsjön och Högåsens förskolor som alla tre ligger i området Skarpäng i Täby. Världens viktigaste värden är våra barn och jag söker nu dig som har ett hjärta och engagemang för barnens bästa. Jag söker dig som är utbildad barnskötare.

Läs mer

Vill du vikariera på våra förskolor i Finnboda och Henriksdal i Nacka?

Finnboda förskola är en förskola belägen i Finnboda hamn i Nacka. Här finns fina natur- och skogsområden samt goda kommunikationer till såväl Södermalm som övriga Nacka.

Henriksdals förskola ligger på Henriksdalsberget i Nacka, belägen intill ett flertal parker och skogsområden. Båda förskolorna drivs av Inspira förskolor & skolor AB som ägs av det norska företaget Laeringsverkstedet Sverige AB. Vi arbetar efter visionen ”Vi får världens viktigaste värden att växa” där barns egenvärde har en mycket central plats.

Läs mer

Social Media expert/Social Media Manager

Är du operativ, kreativ och analytisk, och kanske specialist på sociala medier? Har du goda idéer om hur man med hjälp av sociala medier kan bidra till att få världens viktigaste värden att växa?

Läs mer

Vill du vara med och utveckla vårt arbete i elevhälsoteamet? Vi söker skolpsykolog.

Læringsverkstedets skolor får världens viktigaste värden att växa. ”Vi” innebär att vi gör det tillsammans. ”Världens viktigaste värden” är våra elever som ska forma framtiden. Att få världens viktigaste värden att växa är en uppgift som man kan viga sitt liv åt. Företagets skolor växer och vi söker en skolpsykolog till fyra av våra skolor i Stockholmsområdet.

Läs mer

Vill du arbeta extra på en Inspiraförskola i Tyresö?

Vi söker dig som är intresserad av förskolans verksamhet med barn 1-5 år samt är minst 18 år och har registerutdrag från polisen färdigt.

Läs mer

 Är du en av de timvikarier till Inspiras förskolor i Täby som vi söker?

Är du positiv och tycker om att arbeta med barn? Är du flexibel och inte rädd för att hugga i där det behövs?

Läs mer