Lediga jobb

Här informerar vi återkommande om lediga tjänster. Följ också våra platsannonser via Arbetsförmedlingen och dagspress i Stockholmsområdet. Just nu söker vi:

 

 

 

 

 

Liten förskola söker storartad förskollärare

Förskolan Raketen finns i ljusa lokaler och ligger i ett lugnt område med närhet till naturen.  Vi har goda kommunikationer till Svedmyra med bra tunnelbaneförbindelser. På Raketen finns totalt 20 barn. Där arbetar idag en förskollärare och tre barnskötare.  Vi söker nu ytterligare en förskollärare med stort engagemang och vilja att göra barnens dagar på förskolan så trygga, meningsfulla och utvecklande som möjligt. Vi arbetar just nu med att utveckla vår innemiljö för att ge barnen utmaningar i lärandet.

Läs mer

 

Snäckbacken söker  förskollärare till en unik förskola

Snäckbacken möts du av en varm och öppen stämning i en spännande och utvecklande miljö. Vi har bland annat vattenleksrum, ateljé, upplevelserum och bibliotek samt en inspirerande gård för lek, lust och lärande.

Läs mer

 

Är du en av de timvikarier till Inspiras förskolor i Täby som vi söker?

Är du positiv och tycker om att arbeta med barn? Är du flexibel och inte rädd för att hugga i där det behövs?

Läs mer

 

Vi söker dig som vill arbeta som resurs i förskolan på Silverbäcken

Vi ser att du har ett brinnande intresse för barn i behov av särskilt stöd, är flexibel och utåtriktad. Du ska ha förmåga till ett gott samarbete med kollegor och barnens föräldrar. Du kommer att ingå i ett kompetent personalteam med både förskollärare och barnskötare, samt få stöd av speciallärare. Du behöver ha goda kunskaper i svenska.

Läs mer

 

Resurs till en Inspiraförskola i Täby

Till Inspiras förskola i Täby söker vi en person som kan arbeta som resurs åt en pojke med Downs syndrom. Det är ett vikariat på 35 t/v tom.

Läs mer

 

Kock till Finnboda förskola i Nacka

Var med och lägg grunden till goda matvanor! Nu söker vi en kock som brinner för att laga god, näringsriktig mat med stor variation från grunden till 117 barn och 25 pedagoger. Vi vill att du har ett intresse av att möta förskolans barn, pedagoger och föräldrar i samverkan runt kosten då maten och måltiden är en viktig del av förskolans dag.

Läs mer

 

Förskollärare till Runborgs förskola i Täby

Runborg förskola i Täby letar efter en ny medarbetare som ser det positiva i dagens små guldstunder! På Runborg är livslångt lärande och livslång nyfikenhet ledord!  Är du den nyfikna och entusiastiska förskolläraren vi söker?

Läs mer

 

Fröhuset – En liten förskola söker en storartad barnskötare

Fröhuset är en liten förskola som ligger i ett villaområde i Fågelsången/Helenelund. Förskolan ligger naturskönt med bra busskommunikationer från Kista, Sollentuna och Helenelunds station. Lärmiljöerna är anpassade för barn 1-5 år. I våra lärmiljöer ska barns intressen och lärande vara synliga.

Läs mer

 

En inspirerande och nyfiken barnskötare till Inspiras förskola i Älta sökes

Inspira förskola i Älta är verksamhet med fyra avdelningar och en öppen förskola som vi startade hösten 2013 och har byggt upp successivt. Under hösten 2016 fortsatte vi växa till förskoleklass och i framtiden kommer vi att utöka med en årskurs varje år. Vi rekryterar medvetet pedagoger som alltid sätter barnperspektivet först och vill fördjupa sig i det pedagogiska arbetet så att vi kan ta tillvara på barnens nyfikenhet och möjligheter till nytt lärande och utveckling ännu mer. Under våren 2017 kommer vi att utöka med en syskonavdelning och vi söker därför ytterligare två barnskötare till vår verksamhet.

Läs mer

 

Inspiras förskolor i Tyresö söker nyfikna och engagerade barnskötare!

Vi söker långtidsvikarierande barnskötare till våra förskolor i Tyresö. Värdegrunden är ständigt närvarande i vårt arbete, och genomsyrar hela verksamheten. Värdegrund är tillsammans med pedagogisk lärmiljö utvecklingsområden som vi arbetar förtydligat med under detta läsår.

Läs mer

 

Förskollärare Inspiras förskolor i Täby

Är du en seriös, kompetent och glad förskollärare? Då är du välkommen till Täby! Vi behöver förstärkning av ledande, medupptäckande förskollärare som är seriösa, kompetenta och har nära till skratt!

Läs mer

En inspirerande och nyfiken barnskötare till Inspiras förskola i Älta sökes

Inspira förskola i Älta är verksamhet med fyra avdelningar och en öppen förskola som vi startade hösten 2013 och har byggt upp successivt. Under hösten 2016  fortsatte vi växa till förskoleklass och i framtiden kommer vi att utöka med en årskurs varje år. Vi rekryterar medvetet pedagoger som alltid sätter barnperspektivet först och vill fördjupa sig i det pedagogiska arbetet så att vi kan ta tillvara på barnens nyfikenhet och möjligheter till nytt lärande och utveckling ännu mer.

Läs mer

 

 Vill du vikariera på Inspiras förskolor i Finnboda och Henriksdal?

Finnboda förskola startades upp i augusti 2008 och har ljusa, rymliga lokaler och inspirerande utomhusmiljöer. Förskolan är belägen i Finnboda hamn, intill såväl skogsområden som parkmiljöer samt Stockholms inlopp med dess hamnar och vikar.
Henriksdals förskola har funnits sedan januari 2012 och är arkitektritad och har en konstnärligt utformad utomhusmiljö som väcker nyfikenhet. Förskolan är belägen på Henriksdalsberget, intill såväl skogsområden som en mängd parker i närområdet.

Läs mer