Lediga jobb

Här informerar vi återkommande om lediga tjänster. Följ också våra platsannonser via Arbetsförmedlingen och dagspress i Stockholmsområdet. Just nu söker vi:

 

 

 

 

 

 

Vi lär i vardagen, vill du vara med?

Kometen, en liten förskola söker en storartad barnskötare. Förskolan Kometen drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Vi finns i ljusa lokaler och ligger i ett lugnt område med närhet till natur, med goda kommunikationer runt knuten. På Kometen finns totalt 15 barn, uppdelade i mindre grupper. Där arbetar idag både förskollärare och barnskötare

Läs mer

 

 

Satelliten, en mindre förskola söker en förskollärare med stora visioner

Förskolan Satelliten drivs av Inspira förskolor & skolor AB. Vi finns i spännande lokaler med härlig takhöjd och ligger precis vid Odenplan, med goda kommunikationer runt knuten. Förskolan har ingen egen gård utan spenderar dagligen tid i olika parker som Hälsingehöjden och Vasaparken.

Läs mer

 

Är du en nyfiken och inspirerande barnskötare som har nära till skratt?

Då kan vi ha en plats för dig hos oss på Henriksdals förskola i Nacka! Henriksdals förskola ligger på Henriksdalsberget i Nacka. Den arkitektritade förskolebyggnaden är öppen och ljus och belägen intill ett flertal parker och skogsområden samt Stockholms inlopp med dess hamnar och vikar. Förskolan har fem barngrupper som delas in i mindre grupper under dagen.

Läs mer

 

 

Vill du vikariera på våra förskolor i Finnboda och Henriksdal i Nacka?

Finnboda förskola är en förskola belägen i Finnboda hamn i Nacka. Här finns fina natur- och skogsområden samt goda kommunikationer till såväl Södermalm som övriga Nacka. Förskolan har sex olika barngrupper som delas in i mindre grupper under dagen.

Henriksdals förskola ligger på Henriksdalsberget i Nacka. Den arkitektritade byggnaden är öppen och ljus och belägen intill ett flertal parker och skogsområden samt Stockholms inlopp med dess hamnar och vikar. Förskolan har fem olika barngrupper som delas in i mindre grupper under dagen. Båda förskolorna drivs av Inspira förskolor & skolor AB.

Läs mer

 

Är du en medupptäckande förskollärare med lärandet i fokus?

Vi söker en förskollärare, som vill arbeta på en förskola med stort engagemang och arbetsglädje, tillsammans med kompetenta arbetskamrater på Inspira Älta. Du gillar att lära och utvecklas tillsammans med barnen och arbetskamraterna. Vi arbetar utifrån Inspiras pedagogiska modell där läroplanen tydliggörs genom våra sju byggstenar och där vi anpassar aktiviteterna utifrån barnens intressen men också utmanar dem till nya.

Läs mer

 

Förskollärare till Mörtsjöns förskola i Täby

Till Mörtsjön söker vi dig som är glad, kreativ och tycker om att bedriva delar av den pedagogiska verksamheten utomhus. Vi har den stora fördelen att ligga i kanten av Mörtsjöns naturområde med skog, ängar och en liten sjö strax utanför grinden! Vi är just nu inne i en utvecklingsfas där du kommer att vara en viktig del och vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla utformningen av den pedagogiska verksamheten.

Läs mer

 

Nu söker vi dig som vill arbeta som timvikarie på Edsviken förskola & Silverbäckens förskola!

Är du en positiv och flexibel person som tycker om att arbeta med barn? Är du en person som kan hugga in där det behövs? Vi söker dig till våra förskolor!

Läs mer

 

Vill du arbeta extra på en Inspiraförskola i Tyresö?

Vi söker dig som är intresserad av förskolans verksamhet med barn 1-5 år samt är minst 18 år och har registerutdrag från polisen färdigt.

Läs mer

 

Är du en av de timvikarier till Inspiras förskolor i Täby som vi söker?

Är du positiv och tycker om att arbeta med barn? Är du flexibel och inte rädd för att hugga i där det behövs?

Läs mer