Lediga jobb

Här informerar vi återkommande om lediga tjänster. Följ också våra platsannonser via Arbetsförmedlingen och dagspress i Stockholmsområdet. Just nu söker vi:

 

LÆRINGSVERKSTEDET/INSPIRA  FÖRSKOLOR OCH SKOLOR AB SÖKER BARNSKÖTARE TILL FÖRSKOLAN SKOGSDUNGEN I VIBY, SOLLENTUNA

Vi söker dig som vill arbeta med ”Världens viktigaste värden” i en samspelande atmosfär med våra barn – genom en trygg vardagsstruktur och spännande tema/projektarbete vill vi erbjuda en rolig och lärorik vardag på förskolan!

Läs mer

 

VILL DU DELA VÅR ARBETSGLÄDJE? VI SÖKER VARM OCH PROFESSIONELL FÖRSKOLLÄRARE!

Vill du få världens viktigaste värden att växa? Det vill vi! Vi vill ge varje barn känslan av att de är värdefulla. Hur gör vi det? Vi vet att varje möte med barnen spelar roll, och arbetar medvetet med att granska och utveckla vår relationskompetens. Björken är en liten förskola med 38 barn. Här erbjuds du en stor variation i arbetet med alla olika åldrar, samtidigt som sammanhanget är litet. En nära kontakt med förskolans alla barn, föräldrar och pedagoger – det ger alla förutsättningar för att arbeta för och åstadkomma det vi vet spelar roll för barns utveckling och lärande– goda relationer.

Läs mer

 

ÄR DU EN TRYGG OCH NYSKAPANDE BARNSKÖTARE SOM HAR NÄRA TILL SKRATT?

Då kan vi ha en plats för dig hos oss på Finnboda förskola i Nacka!

Finnboda förskola är en förskola med sex avdelningar belägen mitt i det anrika och saltsjönära varvsområdet Finnboda hamn. Här finns fina natur- och skogsområden samt goda kommunikationer till såväl Södermalm som övriga Nacka. Finnboda förskola drivs av Inspira förskolor & skolor AB, som är en del av Laeringsverkstedet Sverige AB. Vi arbetar utefter visionen ”Vi får världens viktigaste värden att växa” och barns egenvärde.

Läs mer

 

Läringsverkstedet i Sverige söker förskolechef i Huddinge kommun för två förskolor

Läringsverkstedet är Norges största privata förskoleföretag som nu etablerat sig i Sverige. Företaget ägs av pedagogerna Hans Jacob Sundby och Randi Sundby som grundade företaget. Vi står nu inför en spännande förändringsresa. Idag finns både förskolor och skolor inom företaget i Sverige. Koncernen har under 2017 förvärvat flera bolag i Sverige där ibland Inspira, Helianthus, Palmlunds och Fyrklövern med flera uppköp på gång. Läringsverkstedet arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Læringsverkstedets ambition är att få världens viktigaste värden att växa.

Två av våra förskolor hittar vi i Huddinge kommun. Vi söker nu en driven, varm och kompetent förskolechef till förskolorna Bergatrollet och Backen

Läs mer

 

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa som viktig vuxen på en öppen förskola?

Inspira en del av Läringsverkstädet Sverige driver fem öppna förskolor i Sollentuna och en i Älta. Det är inte ofta det blir lediga tjänster men nu har vi två vikariat på 50% alternativt ett vikariat på 100% i 6 månader till ett 1 år med möjlighet till förlängning. Ta chansen och se om din nästa utmaning i yrkeslivet är att vara pedagog i en öppen förskola!

Läs mer

 

Vill du vikariera på våra förskolor i Finnboda och Henriksdal i Nacka?

Finnboda förskola är en förskola belägen i Finnboda hamn i Nacka. Här finns fina natur- och skogsområden samt goda kommunikationer till såväl Södermalm som övriga Nacka.

Henriksdals förskola ligger på Henriksdalsberget i Nacka, belägen intill ett flertal parker och skogsområden. Båda förskolorna drivs av Inspira förskolor & skolor AB som ägs av det norska företaget Laeringsverkstedet Sverige AB. Vi arbetar efter visionen ”Vi får världens viktigaste värden att växa” där barns egenvärde har en mycket central plats.

Läs mer

 

Vår smak är enkel – vi nöjer oss bara med det bästa!

Driven och nytänkande speciallärare till vår särskola Snäckbacken.

Eller är du förskollärare eller specialpedagog som vill utveckla dig?

Är det dig vi söker?

Snäckbacken ingår i Laeringsverkstedet, ett av Sveriges ledande förskole- och friskoleföretag. Vi finns centralt i Edsberg, Sollentuna. Vår ambition är att vara ett attraktivt förskole- och skolbolag med hög kvalitet och en attraktiv arbetsgivare där medarbetare trivs. Vår filosofi är att nöjda medarbetare bidrar till en högre kvalitet. Vi är ett företag som kännetecknas av kunskap, delaktighet, inflytande och mångfald.

Läs mer

 

BARNSKÖTARE VIKARIAT TILL FÖRSKOLAN VALLATORP I VÄSTRA TÄBY

Vallatorp drivs av Inspira förskolor & skolor AB via Lerningsverkstedet. Förskolan ligger i ett naturskönt villa/radhus och lägenhets område med lokaler och gård som är mycket bra anpassade till förskoleverksamhet. Den gränsar också till Vallatorpsskolan. Förskolan är organiserad i avdelningar för yngre och äldre barn. Maten följer Livsmedelverkets rekommendationer och lagas av förskolans egen kock. Våra öppettider är 07.00 – 17.30.

Läs mer

 

Snäckbacken, en unik förskola, söker barnskötare

Snäckbacken ingår i Läringsverkstäder/Sverige och ligger centralt i Edsberg, Sollentuna. Här möts tre verksamheter under samma tak, särskola, traditionell förskola och förskola för barn med hörselnedsättning. Här möts du av en varm och öppen stämning i en spännande och utvecklande miljö. Vi har bland annat dramarum, vattenleksrum, ateljé, upplevelserum och bibliotek samt en inspirerande gård för lek, lust och lärande.

Läs mer

 

Är du intresserad av att arbeta med ”Världens Viktigaste Värden” på Mörtsjöns förskola?

Jag heter Johan Broman och är förskolechef för Termiten, Mörtsjön och Högåsens förskolor som alla tre ligger i området Skarpäng i Täby. Världens viktigaste värden är våra barn och jag söker nu dig som har ett hjärta och engagemang för barnens bästa. Jag söker dig som är utbildad barnskötare.

Läs mer

 

Är du intresserad av att arbeta med ”Världens Viktigaste Värden”?

Jag heter Inga Dahlgren och är förskolechef för Vallpojken, Ellapark och Ellagård förskolor som alla tre ligger i Täby.

”Vi får Världens viktigaste värden att Växa!”

Det är våran vision, den visionen vill vi tillsammans med dig ge barnen förutsättningar för att utveckla. Pedagoger, barn och jag söker nu dig som har ett hjärta och engagemang för barnens bästa. Jag söker dig/er som är utbildad barnskötare till mina förskolor.

Läs mer

 

Snäckbacken, en unik särskola, söker en pedagogisk resurs

Snäckbacken ingår i Laeringsverkstedet, ett av Sveriges ledande förskole- och friskoleföretag. Vi finns centralt i Edsberg, Sollentuna. Vår ambition är att vara ett attraktivt förskole- och skolbolag med hög kvalitet och en attraktiv arbetsgivare där medarbetare trivs. Vår filosofi är att nöjda medarbetare bidrar till en högre kvalitet. Vi är ett företag som kännetecknas av kunskap, delaktighet, inflytande och mångfald

Läs mer

 

Är du intresserad av att arbeta med ”Världens Viktigaste Värden” på Termitens förskola?

Jag heter Johan Broman och är förskolechef för Termiten, Mörtsjön och Högåsens förskolor som alla tre ligger i området Skarpäng i Täby. Världens viktigaste värden är våra barn och jag söker nu dig som har ett hjärta och engagemang för barnens bästa. Jag söker dig som är utbildad barnskötare.

Läs mer

 

Läringsverkstedet i Sverige söker förskolechef i Sollentuna kommun för fyra förskolor

Läringsverkstedet är Norges största privata förskoleföretag som nu etablerat sig i Sverige. Företaget ägs av pedagogerna Hans Jacob Sundby och Randi Sundby som grundade företaget Vi står nu inför en spännande förändringsresa. Idag finns både förskolor och skolor inom företaget i Sverige. Koncernen har under 2017 förvärvat flera bolag i Sverige där ibland Inspira, Helianthus, Palmlunds och Fyrklövern med flera uppköp på gång. Läringsverkstedet arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Læringsverkstedets ambition är att få världens viktigaste värden att växa.

Läs mer

 

Är du intresserad av att arbeta med ”Världens Viktigaste Värden” på Termitens förskola?

Jag heter Johan Broman och är förskolechef för Termiten, Mörtsjön och Högåsens förskolor som alla tre ligger i området Skarpäng i Täby. Världens viktigaste värden är våra barn och jag söker nu dig som har ett hjärta och engagemang för barns bästa. Jag söker dig som vill arbeta som resurs för ett barn med särskilda behov. Du kommer också att arbeta i barngruppen för att stimulera barnets sociala utveckling

Läs mer

 

HOS OSS LÄR ELEVERNA SIG PÅ RIKTIGT, VILL DU VARA MED?

Skolan växer och vi söker grundskollärare till Silverbäckens arbetslag 7-9. Du skulle främst undervisa i ämnena NO teknik men andra ämnen som matematik och engelska är också intressanta för oss. Tycker du det är viktigt att arbeta kreativt och med lärande i fokus så är du läraren för oss.

Läs mer

 

Är du en drivande förskollärare som sätter barns delaktighet och inflytande i vardagen i fokus?

Vi söker en förskollärare till Runborg förskola i Täby Kyrkby.

Runborg förskola ligger i Täby Kyrkby, ett lugnt bostadsområde med naturen och vatten inpå knutarna. Vi har ca 60 barn fördelade i mindre grupper. Vi har en underbar gård med rika möjligheter för lek, odling och skapande.

Läs mer

 

FÖRSKOLLÄRARE TILL FÖRSKOLAN MARIELUND I VÄSTRA TÄBY

Marielund drivs av Læringsverkstedet Sverige. Förskolan ligger i ett villaområde, nära till skogen och till kollektivtrafiken. Vi arbetar utifrån Læringsverkstedets pedagogiska modell där läroplanens olika områden tydliggörs genom sju Lärvänner och med väl genomtänkta miljöer där barnen får ha inflytande över sin vardagliga miljö.

Läs mer

 

Social Media expert/Social Media Manager

Är du operativ, kreativ och analytisk, och kanske specialist på sociala medier? Har du goda idéer om hur man med hjälp av sociala medier kan bidra till att få världens viktigaste värden att växa?

Läs mer

 

Vill du vara med och utveckla vårt arbete i elevhälsoteamet? Vi söker skolpsykolog.

Læringsverkstedets skolor får världens viktigaste värden att växa. ”Vi” innebär att vi gör det tillsammans. ”Världens viktigaste värden” är våra elever som ska forma framtiden. Att få världens viktigaste värden att växa är en uppgift som man kan viga sitt liv åt. Företagets skolor växer och vi söker en skolpsykolog till fyra av våra skolor i Stockholmsområdet.

Läs mer

Vill du arbeta extra på en Inspiraförskola i Tyresö?

Vi söker dig som är intresserad av förskolans verksamhet med barn 1-5 år samt är minst 18 år och har registerutdrag från polisen färdigt.

Läs mer

 Är du en av de timvikarier till Inspiras förskolor i Täby som vi söker?

Är du positiv och tycker om att arbeta med barn? Är du flexibel och inte rädd för att hugga i där det behövs?

Läs mer