Kontakt

Besöksadress

Flädervägen 4
138 30 Älta
Telefon 073-944 09 69/70
Hitta hit

Öppettider

Måndag–fredag 6.30–18.00

Våra ordinarie öppettider är 6.30–18.00 alla helgfria vardagar utom julafton, midsommarafton och nyårsafton. Förskola och fritids följer Nacka kommuns ramtider som är 6.30–18.00. Om du har behov av omsorg inom ramtiden behöver vi ett intyg från din arbetsgivare på att tillsynsbehov finns och är varaktigt.


En gång i månaden har vi personalmöte vilket innebär att vi stänger tidigare än vår vanliga öppettid. Om ditt barn behöver barnomsorg dessa dagar kontaktar du förskolechef/rektor helst två veckor i förväg. Då ordnar vi med vikarier eller plats på en närliggande Inspiraförskola.


Några få dagar per läsår har våra medarbetare planering, utvärdering och fortbildning. Det innebär att förskolan är stängd hela den dagen. Om ditt barn behöver omsorg de dagar det inträffar, kontaktar du förskolechef/rektor senast två veckor i förväg. Då ordnar vi med vikarier eller plats på en närliggande Inspiraförskola.

Inspira Älta stänger både förskola och fritidsverksamhet vecka 29-31 varje sommar. Om ditt barn behöver omsorg under denna tid behöver du kontakta förskolechef/rektor helst två veckor i förväg för att vi ska kunna planera behovet med vikarier. Vi behöver då få ett intyg från din arbetsgivare på att tillsynsbehov finns.

 

Förskolechef/Rektor

Sanna Åhs
Mobil 070-493 14 98
E-post sanna.ahs@inspira-fos.se

Hitta hit