Välkommen till förskolan Karlavagnen i Tyresö- Vi får världens viktigaste värden att växa!

Förskolan Karlavagnen ligger i det bilfria småhusområdet Krusboda i Tyresö. Vi har fyra avdelningar och arbetar i små barngrupper i pedagogiska lärmiljöer, där ditt barns nyfikenhet och lust att lära stimuleras. Hos oss är alla barn, allas barn och vi samarbetar över hela förskolan. Vi har utbildade och engagerade pedagoger och en uppskattad kock som lagar god och näringsrik mat från grunden, med stor andel ekologiska råvaror.

På Karlavagnen värnar vi om miljön och gör barnen medvetna om vårt gemensamma ansvar mot naturen. Utevistelse är en naturlig del av ditt barns dagar hos oss och en stor del av lärandet sker utomhus. På gångavstånd ligger Alby naturreservat.

På Karlavagnen arbetar utbildade, engagerade förskollärare och barnskötare. Hos oss ser vi alla barn som allas barn och samarbetar över hela förskolan vilket skapar trygghet både för ditt barn och för dig som vårdnadshavare. Vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna och ditt barn träffar barn och vuxna från hela huset under sin dag på förskolan.

Följ förskolans Karlavagnens eget Instagramkonto – inspira_karlavagnen