Förskolan Kattfoten i Tyresö

Välkommen till förskolan Kattfoten i Tyresö- Vi får världens viktigaste värden att växa!

Förskolan Kattfoten ligger i ett trevligt villaområde i Tyresö med skog och sjö runt hörnet. Vi har fyra grupper med barn och arbetar i pedagogiska lärmiljöer, där ditt barns nyfikenhet och lust att lära stimuleras. Hos oss är alla barn, allas barn och vi samarbetar över hela förskolan. Våra pedagoger är utbildade och engagerade och vi har en uppskattad kock som lagar god och näringsrik mat från grunden, med stor andel ekologiska råvaror.

På Kattfoten värnar vi om miljön och gör barnen medvetna om vårt gemensamma ansvar mot naturen. Utevistelse är en naturlig del av ditt barns dagar hos oss. På gångavstånd har vi Trollbäckens idrottsplats, Långsjön, lekparker och bibliotek.

På Kattfoten arbetar utbildade, engagerade förskollärare och barnskötare. Hos oss ser vi alla barn som allas barn och samarbetar över hela förskolan vilket skapar trygghet både för ditt barn och för dig som vårdnadshavare. Vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna och ditt barn träffar barn och vuxna från hela huset under sin dag på förskolan.

Följ förskolan Kattfotens eget Instagramkonto inspira_kattfoten