Välkommen till förskolan Stjärnan i Tyresö – Vi får världens viktigaste värden att växa!

Förskolan Stjärnan är belägen på Prästgårdsvägen i Tyresö, nära fina grönområden med Alby naturreservat, skogen, Tyresö slott och havet som grannar.

Vi har just nu tre avdelningar med barn i åldrarna ett till fem år och arbetar i små barngrupper i pedagogiska lärmiljöer, där ditt barns nyfikenhet och lust att lära stimuleras. Förskolan har inbjudande och lockande lärmiljöer såväl inomhus som utomhus. Stjärnans fantastiska gård ger ditt barn stora möjligheter till lustfyllt lärande och möjligheter att utvecklas och lära i skog och mark.

På Stjärnan arbetar utbildade, engagerade förskollärare och barnskötare. Hos oss ser vi alla barn som allas barn och samarbetar över hela förskolan vilket skapar trygghet både för ditt barn och för dig som vårdnadshavare. Vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna och ditt barn träffar barn och vuxna från hela huset under sin dag på förskolan.

I Stjärnans kök lagar vår uppskattade kock god och näringsrik mat från grunden, med stor andel ekologiska råvaror (dryga 60%).

Följ oss gärna på Instagram inspira_stjarnan